Revisorsexamen i maj

Det är två månader kvar till att vårens prov för revisorsexamen ska gå av stapeln och den 23-24 maj är den samling i Stockholm för de som ska skriva provet.

Provet för revisorsexamen sker i Stockholm på Kistamässan i Kista samt i Garnisonen på Karlavägen 100. Vi har totalt 100 platser fördelade i fem rum på Kistamässan och 25 platser på Garnisonen konferens i ett rum, Berzeliipark. Så långt platserna räcker kommer de som bor i Stockholms innerstad att i första hand placeras på Garnisonen och övriga kommer att få vara i Kista. Det är idag 111 stycken som ska skriva provet.

Provet kommer till formen att vara som det varit tidigare, det innebär att frågorna kommer att delas ut i pappersform och svaren lämnas in via ett usb-minne som vi delar ut på provdagarna. Alla hjälpmedel är tillåtna utom kontakt med andra personer. Det är heller inte tillåtet att koppla upp datorn mot något nätverk eller liknande.

Blir det sjuk eller uppvisar symptom på sjukdom under provdagarna ska du stanna hemma och meddela oss detta. Vi kommer i sådana fall att återbetala examensavgiften.